Empresa

Lamarca és una empresa d\'hostaleria, fred industrial i comercial que, amb la seva experiència i especialització en el sector, pot oferir una sèrie de marques líders reconegudes per la seva indiscutible qualitat.

 

Les persones que formen l’empresa tenen un compromís clar amb el client des del primer moment, realitzant muntatges totalment a mida, dimensionant la maquinària i el seu entorn segons les seves necessitats.

 

Disposem d\'un departament propi que ens permet dissenyar i projectar tot tipus d\'instal·lacions amb l\'ajut de la més moderna tecnologia. Tot això fa possible que poguem oferir als nostres clients un servei complet i de màxima qualitat. Així mateix la inquietud que ens fa millorar dia a dia ens fa capaços d’assolir reptes tecnològics d’alta complexitat, ja sigui a nivell energètic com a nivell mediambiental.

 

D’altra banda som una empresa de referència a nivell nacional en el sector de la gelateria amb representacions de maquinària de les millors marques en exclusivitat. Hem realitzat instal·lacions a moltes ciutats d’arreu de l’Estat i fora d’aquest, destacant un muntatge realitzat a la ciutat de Yuang Yin (Xina).

 

També oferim, a l\'obrador de la nostra exposició, cursos a gent vinguda de tota Espanya, on es realitzen classes teòriques i pràctiques amb tots els sistemes possibles de producció i elaboració de gelat.

 

A més a més la nostra empresa disposa d\'una xarxa d\'assistència tècnica composta per un equip humà, capaç i molt qualificat que assegura una màxima fiabilitat en les instal·lacions així com el més acurat servei post-venda.